Sterren on tour Winter Experience

 DE KERSTREIS van 2016 met meer dan 20 topartiesten! Django Wagner, Thomas Berge, Peter Beense, Wielders Alex, Ferry de Lits, Wesley Klein, Vinzzent, Marga Bult, Yoeri LAbée, Sieneke Peeters, Jeffrey Heesen, Dean Saunders, Melissa M'lissa, De Havenzangers, Tamara Tol, Johan Veugelers 100% NL DJ Ronald Sebök
Gastheer en gastvrouw Rogier van Oosterhout & Emilie Sleven Van 10 tot 12 december 2016 verblijft u in een 4**** of 5***** Chalet van het luxe vakantieresort ‘Résidence Valkenburg’, waar het u aan niets zal ontbreken!
Het park is gelegen op een toplocatie in het Limburgse natuurgebied 'het Geuldal'. Op de zaterdagavond nemen wij u mee naar de sprookjesachtige Christmas Parade’ in Valkenburg, waar wij voor onze gasten speciale VIP plaatsen hebben. Na deze ‘Walt Disney Experience’ knallen we het dak eraf met diverse optredens van de beste Nederlandse Sterren on tour artiesten. Op de zondag brengen wij u naar de kerstmarkt van Aken. Ieder jaar opnieuw tijdens de periode voor kerstmis veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol kerstparadijs. Zo’n dag kan alleen maar worden afgesloten met een spetterend Kerst Dinner. Tijdens deze avond kunt u wederom genieten van spetterende optredens van onze top artiesten. Op de maandagmorgen, na het ontbijt, brengen we u naar de Kerstmarkt in de Fluweelengrot van Valkenburg. Deze unieke kerstmarkt is door de Amerikaanse nieuwszender CNN geplaatst in de top 10 van ‘Santa’s Villages’!
S’ middags brengen wij u weer terug naar huis, en hopen dat u met onze Winter Experience nog meer zin in Kerstmis heeft gekregen. Er bestaat ook een mogelijkheid uw verblijf te verlengen met de vrijdag (9 december) en maandag 12 (december) Voor de excursies vervoeren we u met de meest luxe Sterren on tour express! U kan met eigen vervoer naar Valkenburg komen of instappen in de Sterren on tour Express op de volgende instapplaatsen:
Eindhoven, Apeldoorn, Leusden, Alphen aan den Rijn, Nootdorp en Rotterdam. De prijs hiervoor (uit en thuis) bedraagt EU 65,- per persoon. De prijs voor dit unieke event is EU 295,- per persoon op basis van 4 personen in een luxe chalet op basis van halfpension.
Bij 2 personen bedraagt de meerprijs EU 99,- pp
Bij 3 personen bedraagt de meerprijs EU 111,- pp Boeken kan via deze link:
boeken.topparken.nl/topparken/type/actiecode/TPRV1610 Of via telefoonnummer 088 500 24 24   Boekingsinfo TopParken T. 088 500 24 24 of info@sterrenontour.nl We zien u graag in december Sterren on tour Winter Experience

twitter

facebook